Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es suspèn l'acte d'inauguració de la Comissaria de Districte dels Mossos d'Esquadra

06 . Nov, 2015 a les 11:52
per drodriguez a La notícia del dia
2556 reproduccions
Finalment no serà un divendres d'estrena a l'Ametlla de Mar. L'acte d'inauguració de la nova Comissaria de Districte de l'Ametlla de Mar, que s'havia de realitzar a les 11.00 h, ha estat suspesa en aplicació de l'establert a l'article, de la Llei Orgànica del Regim Electoral General, que regula que des de la convocatòria de les eleccions i fins a la celebració de les mateixes queda prohibit qualsevol acte d'inauguració d'obres o serveis públics. També ha quedat anul·lada la jornada de portes obertes prevista per a després de l'acte institucional.

Tot i la suspensió de la inauguració, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha volgut destacar la importància de la posada en funcionament de la nova comissaria: "És un projecte que feia molt de temps que hi anàvem al darrere i finalment ara ja és una realitat. Estem satisfets perquè la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra sempre ha estat sempre fantàstica. Tenir aquesta comissaria a la vora serà una millora molt important perquè incrementarà la seguretat ciutadana".

La comissaria, depenent de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre, està en funcionament des d'aquest dilluns 2 de novembre. El sotsinspector serà el calero Daniel Aleixendri, que va ser cap de l'ABP del Baix Ebre. Aleixendri coordinarà una plantilla de 40 persones, on hi haurà 10 caporals, 27 agents i 2 funcionaris administratius. Una gran part dels agents seran de l'Ametlla de Mar, fet que donarà més proximitat a la implantació de la nova comissaria.

Aquesta posada en marxa farà que l'Àrea del Baix Ebre incrementi efectius passant de 115 a 140 agents.

La de l'Ametlla de Mar és la cinquena comissaria dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, i la primera ubicada en un municipi que no és capital de comarca. La comissaria de la Policia de la Generalitat donarà cobertura a l'Ametlla de Mar, però també al Perelló, l'Ampolla i Camarles. En total, el seu radi d'acció cobreix més de 16.000 habitants, que s'incrementa en la temporada turística.

En els pròxims dies, hi haurà una reunió entre la Policia Local de l'Ametlla de Mar i els Mossos d'Esquadra per establir un nou marc de col·laboració i cooperació entre ambdós cossos de seguretat ciutadana.


respostes a "Es suspèn l'acte d'inauguració de la Comissaria..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 831,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 287
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007