Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

13 . Set, 2010 a les 14:09
2019 reproduccions
Obrim la setmana informativa a La Cala RTV fem balanç del que va ser la jornada festiva de la diada de l'Onze de setembre a La Cala. Seguirem amb la notícia que avui comencen les obres de la nova oficina de Turisme al parc del Bon Repòs. I no marxem de La Cala perquè la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar localitza material robat durant el registre d'una finca al camí de Racons per una plantació de marihuana. I obrim a comarques informant-vos que també a Tarragona un centenar de persones van participar en l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. I el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, reclama la unitat dels partits a Madrid per aconseguir la vegueria en la commemoració de la Diada a Tortosa. I a la demarcació, tanquem el bloc comarcal amb una notícia econòmica, els preus pugen a Tarragona dues dècimes a l'agost i tanquen la inflació anual en l'1,7%, la més baixa de Catalunya. També us parlem de l'estrena a la lliga del primer equip, malauradament amb una derrota, 2-1, enfront del Batea.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007