Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Ago, 2010 a les 11:37
1809 reproduccions
La valoració sobre el que han suposat les activitats d'estiu que cada any organitza l'Àrea d'Esports dona inici al butlletí informatiu de La Cala RTV de dijous 26 d'agost. Al bloc comarcal, un cop més, aquest estiu és notícia el risc d'incendi perquè tres comarques catalanes es troben amb un risc molt alt d'incendis forestals, entre elles la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. Després, anem a Tortosa on la Confederació Espanyola de Policia ha denunciat la manca de personal a la comissaria. A Flix s'ha iniciat el tercer cicle de conferències sobre la Ribera. A Móra d'Ebre ja han encetat els últims quatre dies de la festa major d'estiu i a La Sénia i Ulldecona s'organitzen itineraris turístics per festes. A La Ràpita, operadors de creuers turístics s'interessen pel port. Un poquet més lluny, a Rutland, al Regne Unit, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha aprofitat la vint-i-dosena edició de la Bird Watching Fair per promocionar la marca Terres de l'Ebre. A Alcanar, la Plataforma del Sénia denuncia que les obres del projecte Castor continuen tot i haver-hi un recurs pendent. A Ulldecona, una exposició ens mostra l'evolució del Cosmos. I a Tarragona, per últim, un estudi de la Confederació Empresarial mostra que set de cada deu persones culpen l'Administració de la manca de treball.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 684,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007