Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Detingut un grup criminal per robatoris amb violència a domicilis de l'Ametlla de Mar

12 . Nov, 2015 a les 14:31
per drodriguez a La notícia del dia
2010 reproduccions
Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han detingut tretze persones que, suposadament, formaven part d'un grup especialitzat que hauria comès 21 assalts nocturns a habitatges, la gran majoria amb violència, a l'Ametlla de Mar i en diverses poblacions del País Valencià i Astúries. La investigació de l'anomenada operació Triplet, coordinada entre els dos cossos i tutelada per tres jutjats, es va iniciar a l'Ametlla de Mar arran dels tres robatoris violents en una mateixa nit en domicilis de la urbanització de Tres Cales, el passat mes de setembre. La Guàrdia Civil, per la seva banda, tenia coneixement d'altres fets similars a Vinaròs i altres poblacions de València.

Les detencions es van produir entre finals del passat mes d'octubre i principis d'aquest novembre en localitats de les províncies de Castelló i Alacant. De les tretze persones arrestades, amb edats entre 22 i 39 anys, dotze són homes de nacionalitat romanesa i hi ha també una dona de nacionalitat espanyola. Tres d'ells, segons els cossos policials, van ser sorpresos a Castelló quan intentaven fugir de l'Estat espanyol amb una gran quantitat de material sostret durant els assalts. Durant els tres escorcolls domiciliaris efectuats a la mateixa ciutat es van intervenir una gran quantitat de les pertinences robades, principalment, joies, rellotges i petits instruments electrònics, com tauletes o càmeres.

Segons han apuntat els cossos policials, els detinguts assaltaven els domicilis en horari nocturn i amb els inquilins al seu interior. Els amenaçaven amb armes blanques i, fins i tot, els colpejaven violentament perquè els lliuressin els objectes de valor, preferentment joies i diners. Els assaltants tancaven els inquilins en habitacions i emprenien la fuga utilitzant vies ràpides de comunicació.

Els investigadors de l'operació conjunta atribueixen al grup un total de 21 robatoris a domicilis, dels quals divuit amb violència i intimidació, als municipis de l'Ametlla de Mar, Vinaròs, l'Olleria, Ontinyent, Alberic, Agullent i Picassent, així com la localitat asturiana de Pola de Siero, on el grup hauria actuat amb anterioritat. La investigació ha estat tutelada pels jutjats d'instrucció número 2 de Tortosa, número 3 de Picassent i número 4 d'Ontinyent.


respostes a "Detingut un grup criminal per robatoris amb vio..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007