Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

29 . Set, 2010 a les 12:53
1633 reproduccions
Avui obrim amb la informació política municipal perquè el ple de l'ajuntament aprova que el pas de la Cova Gran sigui d'ús públic, tancant així un capítol llarg en el conflicte entre el consistori i els veïns de la zona, que fins i tot havien col·locat una porta perquè no es pogués entrar que després d'anys va poder tirar en terra. Després fem el seguiment de la vaga general. Escàs a l'Ametlla de Mar perquè la convocatòria que han fet els sindicats majoritaris no ha tingut gaire repercussió a la població. I continuem a La Cala. En concret al Centre d'Interpretació de la Pesca que projecta aquest dimecres el documental Informe General sobre el Canvi Climàtic. A Amposta, Joan Puigcercós assegura que l'oposició al cementiri nuclear serà 'condició' per a futurs pactes postelectorals. També parlem sobre que s'ha trobat nou plantacions de marihuana en municipis del Baix Ebre i el Montsià i que ha mort una dona en un accident de trànsit a la N-340, a Camarles. El cotxe en el qual viatjava i un camió han xocat de cara.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007