Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

30 . Set, 2010 a les 11:55
1577 reproduccions
Obrim el nostre informatiu amb la informació política local. En aquesta ocasió ERC acusa el govern de quedar-se a mitjans amb el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Els republicans pensen que si el POUM no ha estat més atrevit és perquè l'ajuntament està en mans dels promotors. Seguim a La Cala perquè el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) es presenta a l'Ametlla de Mar. El servei dona atenció social, psicològica i jurídica a les dones de forma gratuïta. I també parlem del documental sobre el canvi climàtic que es va projectar al Centre d'interpretació de la Pesca. A comarques, entrem amb les manifestacions per la vaga. D'una banda, prop de 500 persones es concentren a Tortosa en una jornada sense incidents a l'Ebre. I d'altra, manifestació multitudinària amb més de 8000 persones a Tarragona contra la reforma laboral sense incidents remarcables. També la CANC demana una reunió amb Montilla i Mas per esclarir el posicionament de CiU i PSC sobre el cementiri nuclear. I a Amposta se signa dilluns el conveni per acollir l'INEFC. A Sant Carles, les muscleres a examen, per aconseguir l'autorització turística. I tanquem amb la cultura perquè Dolors Queralt és elegida nova presidenta d'Òmnium Cultural.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 988,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007