Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cloenda Parc de Nadal

04 . Gen, 2013 a les 08:30
2598 reproduccions
Aquest divendres ha tingut lloc la cloenda del Parc Infantil de Nadal a l'Ametlla de Mar, una activitat que ha reunit 121 nens i nenes d'entre 3 i 12 anys durant els matins laborables d'aquestes festes nadalenques.En total, 4 dies del passat mes de desembre i 3 d'aquest més de gener on el Poliesportiu Municipal Galetet ha estat l'escenari dels jocs dels joves entre les 9 del matí i la 1 del migdia.Albert Medrano, regidor de joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar n'ha fet una bona valoració, i ha dit que "ha estat un èxit. No ens esperàvem tanta gent, tot i que si que es veritat que hem fet uns preus molt atractius pensant en els pares que treballen i en els moments que passem, però també hem pensat amb els nens. Es cert que es va quedar gent a fora i demano disculpes, però vam haver de dir prou pels ratis de seguretat molt dràstics que ens marca la llei i no volíem posar en perill els nens. El Poliesportiu es gran, però acollir més nens significava reduir les atraccions i per tant també l'atractiu del parc. Amb l'èxit d'aquest anys ens haurem de reinventar el parc per a que pugui acollir més nens i nenes".


respostes a "Cloenda Parc de Nadal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1103,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 46
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007