Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

05 . Jul, 2010 a les 13:37
1726 reproduccions
Obrim la informació d'aquest setmana amb la notícia que 11 persones a l'Ametlla de Mar tenen treball gràcies a un pla d'ocupació presentat per l'ajuntament que subvencionen el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i que pretén la rehabilitació d'habitatges, edificis i equipaments de titularitat d'ús públic. A comarques us parlem del risc alt d'incendi que pateixen set comarques catalanes, entre elles, a l'Ebre, la Ribera i el Baix Ebre. També us fem cinc cèntims sobre la mobilització a Reus contra el suport de la Cambra de Comerç de la ciutat al cementiri nuclear a Ascó. I Repsol assegura que desconeix la decisió del jutjat de Tarragona d'obrir la via penal pels vessaments de cru al Delta. A la crònica de successos us parlem de dos accidents. D'una banda, aquest dilluns ha hagut un mort i un ferit greu a un accident de trànsit a Deltebre i, d'altra, una persona ha resultat ferida greu a Amposta en ser atropellada als Alfacs a Sant Carles de la Ràpita. I per últim, ahir a Amposta es van repartir un miler de racions de musclos, recaptant-se més de 2000 euros per a la Fundació Josep Carreras.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007