Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butllletí informatiu

17 . Set, 2010 a les 13:26
per gfigueres a Les notícies
2229 reproduccions
És divendres ja. 17 de setembre. i obrim l'Informatiu de La Cala RTV parlant-vos del Ple extraordinari que va tenir lloc ahir a l'ajuntament. A comarques i la demarcació obrim amb la informació que un estudi desvincula l'increment de la mortalitat per càncer de la radiació emesa per instal·lacions nuclears. Després tenim declaracions de l'arquebisbe de Tarragona que fa una crida a no avortar i que els fills no desitjats es donin en adopció. A Amposta, un atropellament causa una ferida greu. Reconèixer els cellers modernistes com a patrimoni mundial, una de les actuacions del Pla d'Acció Cultural de l'Ebre. La CCMA fa un pas més en la seva descentralització i s'instal·la a les Terres de l'Ebre. I per últim, tornem a La Cala per parlar-vos del partit que disputa La Cala contra l'Amposta B. Té lloc dissabte a les 10.00 del mati.


respostes a "Butllletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007