Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les 25 candidates al certamen Miss World Spain realitzen activitats nàutiques a l'Ametlla

16 . Set, 2016 a les 10:00
per drodriguez a La notícia del dia
824 reproduccions
L'Ametlla de Mar ha estat aquest dimarts al matí el destí de les 25 candidates de l'estat espanyol al certamen de bellesa de Miss World Spain, que competiran el pròxim dissabte 17 de setembre a Salou per representar a Espanya al certamen de Miss World. Les candidates van realitzar diverses activitats nàutiques a Port Calafat i es van embarcar al catamarà del Tuna Tour per nedar entre tonyines: una experiència complementaria a l'organització del concurs.

Entre les presents, la candidata per Tarragona al certamen, Nadia Sanromà, model vilanovina de 22 anys, que és estudiant de magisteri a la Universitat Rovira i Virgili i no és el primer cop que participa en un certamen de bellesa, ja que l'any passat va ser escollida Dama Barcelona 2015. La model comenta que, del que es tracta, «és de gaudir-ne al màxim i de conèixer les meves companyes i, alhora, poder aportar tot el que pugui per representar Tarragona i guanyar per poder estar en el certamen mundial».

«Si guanyes un concurs d'aquestes característiques, et canvia la vida i se t'obren moltes oportunitats professionals en el món de la moda» remarca. Les 25 candidates van realitzar aquestes activitats incloses dins el catàleg de l'Estació Nàutica Costa Daurada, «que intenta participar en tots els grans esdeveniments que es fan a la nostra costa». Així ho explica el seu gerent, Jordi Rom, remarca la importància de l'acció «com una excel·lent finestra per donar a conèixer les nostres activitats i els nostres municipis a la gent que participa en el certamen».

«La gent que el veurà i també a les candidates, a través a les xarxes socials, en parlaran i aquest és un ampli ventall de públic que ens coneixerà més i millor» subratlla Rom. Aquesta és la primera vegada que les participants d'un certamen d'aquestes característiques visiten l'Ametlla de Mar.


respostes a "Les 25 candidates al certamen Miss World Spain ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 158,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007