Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Mai, 2010 a les 14:02
1755 reproduccions
L'últim butlletí de la setmana obre amb la informació del que va donar de sí el ple ordinari de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar que va tenir lloc aquest dijous. I seguim a La Cala per parlar-vos de la visita d'un grup d'estudiants alemanys a l'IES Mare de Deu de la Candelera. Aquesta visita correspon a un intercanvi estudiantil. Els de l'Ametlla van anar a Northeim, la ciutat alemanya de la que provenen els visitants, al mes d'abril. Al bloc comarcal obrim amb les declaracions del conseller Ausàs sobre la llei de vegueries. Diu que a l'agost estarà aprovada. També és actualitat el tema de les vegueries al Parlament perquè s'ha aprovat en comissió el dictamen de la seva llei amb el rebuig de l'oposició. A Tortosa, el PSC, ha presentat una moció perquè l'alcalde, els regidors i els càrrecs de confiança es redueixin els sous en un 15%. I CIU ha preguntat a la Comissió Europea què farà per forçar al govern espanyol a fixar un cabal al tram final de l'Ebre. I després tornem a La Cala per parlar-vos de futbol i de gimnàstica rítmica.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 663,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007