Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un any de la Calartv

26 . Nov, 2010 a les 13:16
per otomas a La notícia del dia
2448 reproduccions
Després de quasi dos anys de feina, des del Patronat de Mitjans Informatius de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es posava en funcionament un nou portal multimèdia d'informació local, LaCalaRTV, tot just ara fa un any.

Nova realitat
El portal va néixer amb la voluntat de respondre a les necessitats de la nova realitat que viu el municipi i tenint en compte que les noves tecnologies han canviat la manera de produir i consumir informació. Francesc Callau, gerent del Patronat de Mitjans Informatius de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, feia balanç dels resultats de la web en el seu primer aniversari. "Al llarg d'aquest primer any de vida de LaCalaRTV, dels seus serveis i de generació de continguts em diferents formats hem pogut comprovar la seva evolució i també l'acceptació per part dels nostres ciutadans. Entre tores les xifres que s'han generat hi ha prop de 50.000 visites, més de 14.000 usuaris i un dels altres temes dels que estem molt satisfets és que tenim 900 registrats, la qual cosa denota que hem sabut crear la necessitat de visitar la nostra web  i de despertar l'interès pels nostres continguts. A partir d'aqeuí queda molta feina a fer. De moment, aquesta necessitat ja la hem creat. Ara toca establir que cada vegada més, la gent, els usuaris, els ciutadans, entrin amb assiduïtat i acabin de fer-se amb la web. Que en treguin el màxim partit possible".

Ball de xifres
Com ja apuntava Francesc Callau, han estat gairebé 50.000 visites, hi ha més de 14.000 usuaris i gairebé 900 registrats. El promig de temps que utilitza cada visita és de 5 minuts amb 55 segons i ha hagut més de 60.000 reproduccions de vídeos o àudios. La major part de visites corresponen a Espanya (45.000), seguides per França (484), Alemanya (412), Andorra (262), Suïssa (177), Regne Unit (122), Bèlgica (96), Estats Units (85), Itàlia (58)i Holanda (48). Sen dubte, un reflexe de la projecció de La Cala al Món.


respostes a "Un any de la Calartv"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 79
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007