Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Neix una brigada de voluntaris de neteja a Tres Cales

18 . Jun, 2010 a les 14:46 | 00:01:57
per gfigueres a La notícia del dia
2366 reproduccions
Un grup de veïns i veïnes de Tres Cales, en la seva majoria de nacionalitat anglesa, s'han ofert a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per formar una brigada de voluntaris que destinaran els seus esforços al manteniment i la neteja de la urbanització. Aquests veïns i veïnes són conscients de la bona feina que fa la brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament però, tot i això, hi ha alguns llocs de la urbanització que degut al mal ús de la via pública i al trànsit constant de persones requereixen una atenció especial. Aquestes tasques van començar aquest dilluns 14 de juny però la forta pluja que va caure va obligar a interrompre-les de seguida. Tot i així els voluntaris van aconseguir arreplegar un bon grapat d'escombreries.

Solució a les queixes
Joan Pere Gómez Comes, regidor de Relacions amb les Urbanitzacions, comentava que "hi ha moltes queixes pel tema de la neteja dels espais públics i espais verds que es manifesten en les reunions periòdiques que tenim amb veïns de Tres Cales. Les entenem i les acceptem però Tres Cales és molt gran i és difícil arribar a tot arreu. Per això estem molt contents que aquest grup de voluntaris hagin tingut aquesta idea fantàstica i acceptin treballar alguns dies a la setmana netejant els espais que directament els afecten. La solució no està en posar més gent de l'ajuntament a netejar els carrers sinó en la urbanitat dels veïns i si, a més, formen una brigada de voluntaris és un afegit positiu a l'esforç que pugui fer l'ajuntament".

Recolzament municipal
El consistori recolza la iniciativa dotant del material de neteja que demanin els voluntaris. El regidor afegia que en una època en la que hi ha crisis de valors, és un fet molt satisfactori trobar iniciatives d'aquest tipus. I que aquestes persones han mostrat la seva voluntat de mantenir neta l'entrada de la urbanització i el seu objectiu primordial és la recollida de papers i resta de brosses que s'acumulen al voltant de la zona comercial i d'altres indrets de la mateixa urbanització.


respostes a "Neix una brigada de voluntaris de neteja a Tres..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007