Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova temporada

25 . Set, 2015 a les 14:43
per fcallau a La notícia del dia
1644 reproduccions
Nova temporada a La Cala RTV
Dilluns 28 es presentarà la nova programació de La Cala Ràdio amb un programa especial a les 10 h del matí.

Comença la nova temporada dels mitjans de comunicació de l'Ametlla de Mar, amb canvis a la coordinació i a la seva programació.
El primer dels canvis visibles serà la nova programació de La Cala Ràdio, que arrenca aquest dilluns 28 de setembre, amb l'objectiu de fer una ràdio més híbrida, pensada tant per l'emissió tradicional com per la difusió per Internet i les xarxes socials. Per  explicar aquesta nova programació, el pròxim dilluns a les 10 del matí s'emetrà un programa especial amb tots els locutors de l'emissora.
La programació arrencarà, de  dilluns a divendres, a les 9 del matí amb Fini Llaó i Imma Brull, i el nou espai matinal Tot a punt, amb el repàs a l'estat del temps, l'actualitat de la jornada i els apunts del dia.
A les 10, s'emetrà cada dia un espai temàtic: el dilluns torna la tertúlia futbolística La Patxanga, que presentarà Francesc Callau amb els col·laboradors habituals; els dimarts i dijous serà temps pel nou magazín Sempre amb tu, que inclourà entrevistes, seccions temàtiques i música en català, i que conduiran Fini Llaó i Imma Brull. Els dimecres torna l'espai destinat a les formacions polítiques del plenari municipal, Parlem-ne, i els divendres comença una nova tertúlia ciutadana, Àgora. Aquests darrers dos programes seran presentats per Daniel Rodríguez.
Canvis també amb l'informatiu que començarà a les 12 del migdia i serà presentat per Daniel Rodríguez i Francesc Callau, i novetats també amb la informació esportiva que passarà a ser diària amb el nou format de L'esport al nostre poble, que seguirà conduint Francesc Callau.
També continua l'espai d'interacció amb l'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el Fil directe, però que passarà a emetre's cada dos divendres a les 13.30 h. En aquesta nova temporada també s'inclouran les preguntes a través de les xarxes socials, a part de les trucades telefòniques.
Una de les novetats serà la participació de La Cala Ràdio al programa La tarda que es produeix en cadena per més d'una vintena de ràdios locals de Catalunya. Cada tarda de 16 a 19 h s'emetrà aquest magazín, que connectarà puntualment amb la nostra emissora per oferir continguts de proximitat.
Els caps de setmana continuarà la programació local amb el Recull informatiu, i el programa musical Another Music presentat per Diego i Iñaki Abengoza.


respostes a "Nova temporada"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 959,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 205
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007