Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa de l'Ull Tapat

08 . Nov, 2012 a les 12:50
per otomas a La notícia del dia
3336 reproduccions
Aquest dissabte, 10 de novembre, la Xaranga Suquet Calero organitza la Festa de l'Ull Tapat. Una iniciativa que té com objectiu realitzar un espectacle de prop de tres hores pels carrers del municipi. De fet, de cinc a set del vespre els músics de la xaranga faran el corre-bars. Un clàssic de les festes de Candelera que consisteix en portar la música pels bars del poble. I a les set hi ha prevista una actuació, d'aproximadament una hora, al Pub Pierrot. La festa, s'organitza per primer any i es duu a terme gràcies al suport a la idea que han demostrat la gent a través de els xarxes socials. I és que els membres de Suquet Calero ho van proposar i ràpidament van comptar amb molta acceptació. La festa compta amb la col·laboració del Pub Pierrot i l'Àrea Municipal de Turisme.

"És una iniciativa popular que es fa pel suport que hem rebut a través de les xarxes socials. L'objectiu es oferir un espectacle on tots passem una bona estona. La nostra voluntat és repateri-ho l'any vinent  si veiem que la gent respon bé", explica Josep Maria Solé, membre de la Xaranga Suquet Calero.

Segons Solé la cançó de l'Ull Tapat és una expressió de l'argot de les Xaranga sinònim d'improvisació i de xalar de l'actuació.


respostes a "Festa de l'Ull Tapat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007