Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç positiu de l'Ajuntament respecte el programa d'intensificació de neteja d'aquest estiu

14 . Ago, 2014 a les 13:51
2628 reproduccions
D'aquesta manera, s'ha pogut solucionar algunes mancances que s'havien detectat en indrets com les escales de l'Àngel d'accés al port, la plaça de l'Olivera, Plaça Catalunya, Plaça Nova, Andreu Llambrich, Batlle Pijoan, entre d'altres indrets.

Abans de l'arribada de l'estiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es va posar en marxa un pla de neteja exhaustiva amb aigua a pressió en indrets de la localitat que ho requerien especialment. Des de l'Ajuntament a hores d'ara es fa un balanç positiu ja que s'ha pogut solucionar algunes mancances que s'havien detectat en indrets com les escales de l'Àngel d'accés al port, la plaça de l'Olivera, Plaça Catalunya, Plaça Nova, Andreu Llambrich, Batlle Pijoan, entre d'altres indrets.  D'aquesta manera s'ha intensificat la neteja a diari, a espais on les màquines de neteja tenen dificultat d'accés.

D'altra banda, recordem que des del consistori calero abans del període estival també es va posar fil a l'agulla per reforçar el servei de neteja al municipi tenint compte l'augment significatiu del volum de població. I és que la feina de la brigada municipal s'ha  reforçat amb nous operaris que  complementen la neteja al municipi de dilluns a diumenge, matí i tarda.


respostes a "Balanç positiu de l'Ajuntament respecte el prog..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007