Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Intercanvi de llibres

19 . Jul, 2012 a les 13:40
per otomas a La notícia del dia
1718 reproduccions
Un grup de veïns de la urbanització 3 Cales, han posat en marxa una iniciativa fresca per aquest estiu. I és que els dissabtes, de sis a nou del vespre, es col·locarà una parada d'intercanvi de llibres al Parc Públic de la urbanització. Aquesta iniciativa es durà a terme durant tot el juliol i agost, gràcies a molts amants de la lectura que han fet arribar el seu desig a aquest grup de veïns que ja havien realitzat aquesta experiència. I és que la parada d'intercanvi de llibres es va dur a terme el passat dissabte, 14 de juliol, i també per la passada festa al castell en motiu de la Diada de Sant Jordi.

"Es pot trobar tant novel·les policíaques, com assaigs, còmics, o ,fins i tot, videojocs. El que volem és que hi hagi com més varietat millor de materials per intercanviar per tal que sigui el més atractiu possible", expli ca Juani Marín, una de les veïnes que ha impulsat aquesta proposta.

L'objectiu d'aquests veïns de 3Cales, és que es sumi quanta gent millor a aquesta iniciativa i que, a més, es portin tot tipus de material. Segons la Juani Marín si algú té molt de material, fins i tot, pot portar una taula i afegir-se a la parada.

Cal recordar que és una activitat totalment gratuïta , que senzillament, permet que els llibres passin de mans en mans i que fa circular la cultura en forma de novel·la, assaig o, perquè no, de còmic.


respostes a "Intercanvi de llibres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 666,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007