Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació a la XVIa Diada dels fideus rossejats

16 . Jul, 2010 a les 09:47 | 00:02:21
per gfigueres a La notícia del dia
2534 reproduccions
La Diada dels fideus rossejats és una festa gastronòmica consolidada així ho demostra la participació any rera any en aquesta jornada culinària. Aquest dissabte es celebra la XVIa edició de la Diada i s'han inscrit 46 concursants, el nombre màxim que pot acollir la Diada tenint en compte el nombre de fogons i l'espai. S'espera un èxit de participació tot i que la Diada es va ajornar el passat 10 de juliol per celebrar-se aquest dissabte. Recordem que els organitzadors, la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, va creure convenient canviar el dia per tal de potenciar l'assistència a la manifestació a Barcelona en contra de la sentència de l'Estatut del Tribunal Constitucional.

La Diada dels Fideus tindrà lloc a la vora de la mar a la confraria nova. Els participants estaran dividits en dos torns. El primer cuinarà de les cinc de la tarda a les set, i el segon de les set a les vuit i mitja del vespre. Els organitzadors preveuen que es cuinaran 150 quilos de fideus que es traduiran en prop de 1.500 racions. Recordem que a part del concurs hi haurà degustació. A més, la xaranga XIM-XIM Mig Grau amenitzarà la jornada.

"Esperem una participació realment significativa a la Diada dels Fideus Rossejats en aquesta setzena edició, tot i que vam canviar el dia per tal de contribuir a l'assistència a la manifestació en contra de la sentència de l'Estatut del TC, el passat 10 de juliol a Barcelona. Hem completat el número de participants possible al concurs i, a més, estem convençuts que molta gent s'aproparà a aquesta trobada gastronòmica i festiva on es podrà degustar un plat tant nostre", ha explicat Antoni Montagut.

Es repartiran sis premis de 150 euros. El jurat el formen representants del consistori calero, membres d'entitats del municipi, els guanyadors de l'any passat i, com a invitats enguany hi haurà el Director del Postgrau en Urgències i Emergències de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), Julio Moreu Alius, i, Rafa Garrido, Director del Centre d'Estudis Sanitaris.


respostes a "Èxit de participació a la XVIa Diada dels fideu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007