Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

22 . Jun, 2010 a les 12:52
1916 reproduccions
Obrim la informació local amb dos actes eminentment culturals que van tenir lloc dissabte a l'Ametlla de Mar. D'una banda, el concert de cloenda del curs a l'Escola Municipal de Música (EMMA) i, d'altra, la Primera Nit de Poesia al carrer que organitzava CalaCultura amb el suport de la Regidoria de Cultura i que va tenir com a guanyador el poema El brot i la branca de Julián Arribas. Al bloc comarcal, us hem informat que més de 100 nous agents dels mossos comencen a treballar a la demarcació de Tarragona, que les entitats veïnals de la Ribera d'Ebre lliuren a l'alcalde d'Ascó més de 4.200 signatures a favor del magatzem nuclear i que el cargol poma continua proliferant al Delta de l'Ebre mentre els pagesos alerten que els efectes de la seva acció són devastadors.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 202
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007