Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Torna el Parc de Nadal amb el planetari digital

12 . Des, 2014 a les 13:39
per gfigueres a Ajuntament
1216 reproduccions
Torna el Parc de Nadal amb el planetari digital
Les inscripcions es poden fer al segon pis de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a les oficines de la Regidoria de Festes i Joventut,  de 9:00h a 14:00h de la tarda.

Les inscripcions del Parc de Nadal estan obertes. Una iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que cada any compta amb una gran participació de nens i nenes i que ens senyala que ja tenim les festes nadalenques a prop. Hi ha temps per inscriure's fins que s'acabin les places, prop de 120. Per inscriure's només cal dur la tarja de la seguretat social, i el DNI o fotocòpia del llibre de família del nen o nena. El preu d'aquesta iniciativa és de 25 euros. Un preu ajustat que té com objectiu apropar el parc al màxim de nens i nenes possibles. Una iniciativa destinada als nenes de 3 a 12 anys que tindrà lloc el 24, 29, 30, i 31 de desembre, al poliesportiu municipal. I els 2 i 5 de gener, a l'Institut Mare de Déu de la Candelera es repetirà el planetari digital. Una activitat que va tenir molt d'èxit l'any passat.
"Aquest parc, a més de cobrir una necessitat ja que molts pares i mares treballen aquests dies, també permet oferir una proposta lúdica que fa gaudir als nenes i nenes", subratlla Eva del Amo, Regidora de Joventut.
Així els nens i nenes amb la supervisió i acompanyament dels monitors gaudiran del castell inflable, el tobogan inflable, la ludoteca, pista de futbol inflable, tallers, jocs i el que es va convertir en l'activitat estrella de l'any passat, el planetari digital.respostes a "Torna el Parc de Nadal amb el planetari digital"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007