Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

07 . Jul, 2010 a les 12:36
2001 reproduccions
Dimecres 7 de juliol. Ja en l'equador de la setmana informativa el nostre butlletí obre amb la notícia que dissabte es va inaugurar L'exposició Cultura i Turisme. Gairebé trenta anys després de fer-se per primer cop, l'exposició guarda la seva essència com a mostra de pintura i segueix afegint elements que possibiliten un millor coneixement de la vila i el seu entorn. A comarques obrim de nou amb el perill del foc perquè vuit comarques catalanes es troben en risc elevat d'incendi, el tercer dels cinc establerts pel Departament de Medi Ambient. I ens toca molt a prop perquè a les Terres de l'Ebre, estan afectats el Baix Ebre, sobretot el Nord, la Ribera i la Terra Alta. I seguim amb la informació política. D'una banda, les federacions d'ERC al Camp i l'Ebre proposen Sergi de los Ríos com a cap de llista per Tarragona a les eleccions i, d'altra, el ministre de Foment, José Blanco, preveu aprovar aquest 2010 l'estudi informatiu del tram La Jana-El Perelló de l'A7. També el departament d'Agricultura declararà el cargol poma com a plaga al marge esquerre del Delta de l'Ebre. A més us parlem del nou pacte per al Desenvolupament de la Química que vol consolidar la indústria a Tarragona i atraure noves inversions i que la fusió de les Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa aposta per un model de proximitat.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007