Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

30 . Abr, 2010 a les 12:40
2267 reproduccions
L'últim butlletí de la setmana i del mes obre amb la informació sobre la 27 ena diada de la bicicleta que té lloc aquest dissabte. El recorregut com sempre surt de l'ajuntament i arriba fins al Mas Platé on hi ha preparades totes les activitats relacionades amb la bicicleta, sardinada i per la tarda els jocs tradicionals. El bloc comarcal el protagonitza un cop més la polèmica nuclear. D'una banda, diferents agents socioeconòmics catalans han expressat el seu suport a la instal·lació d'Ascó del magatzem nuclear i, d'altra, el ministeri d'Indústria ha negat que el cementiri tingui un impacte negatiu en el teixit productiu del territori i ha exclòs la zona de la Serra del Montsant-Pas de l'Ase de la candidatura d'Ascó al cementiri nuclear. A més, el bomber supervivent de l'incendi d'Horta recollirà en persona a Barcelona la medalla Francesc Macià. I als esports, us parlem dels compromisos del futbol calero per al cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 738,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007