Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

14 . Jun, 2010 a les 14:13
1942 reproduccions
El primer butlletí de la setmana comença com sempre amb la informació local. En aquest cas es tracta, per una banda, que ja sabem el nou eslògan del PMT, l'Ametlla de Mar, la cala dels teus somnis i, d'altra, us parlem de la cloenda del curs 2009-10 a l'Institut d'Educació Mare de Deu de la Candelera. Al bloc comarcal, el president d'ERC, Joan Puigcercós, acusa CIU d'estar hipotecat a les constructores i compara el Millet amb el cementiri nuclear d'Ascó. També us hem parlat que desenes de persones es concentren davant la masia del gerent de l'AMAC Marià Vila d'Abadal que, creuen, és l'impulsor del magatzem temporal centralitzat que es podria instal·lar a la zona, que el Consell Comarcal redacta el projecte per fer que la via verda del Baix Ebre arribi fins a l'Aldea, que les pluges entorpeixen el final d'una bona campanya de la cirera al Camp i l'Ebre i que a Deltebre un any més s'ha celebrat la tradicional festa de l'arròs.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007