Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

01 . Abr, 2010 a les 19:42
2583 reproduccions
- La Direcció general de prevenció de riscos del medi ambient, comunica que ja es poden cremar restes agrícoles, prèvia autorització expressa, que poden sol.licitar a les oficines de l'Ajuntament. Al mateix temps , és recorda que no és pot fer foc quan fa vent tot i tenir el permís.

- Cal sol·licitar permís a les oficines municipals per cremar restes agrícoles. De dilluns a divendres de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h de la tarda.Hauran de portar un número de telèfon mòbil.

- Els números premiats del sorteig des alumnes del IES durant la fira alternativa són : tires grogues 9717 i tires vermelles 1596 .Gràcies a tots per la col·laboració.

- La societat cultural esportiva i reacreativa informa que el passat mes de febrer es va posar al cobrament les quotes anuals la data del termini del pagament serà el dimecres 21 d'abril . El nostre horari d'oficina es dilluns i dimecres ( excepte festius) de sis a vuit de la tarda. L'incompliment del pagament fa perdre la titularitat de soci.

- El Consell Comarcal del Baix Ebre informa que la sol·licitud dels ajuts individualitzats per al menjador escolar del proper curs 2010-2011 serà a partir de l'1 d'abril fins el 30 de juny. es recomana tramitar-los el més aviat possible.
les sol·licituds es podran tramitar des dels serveis socials de l'ajuntament i des dels centres escolars.
per més informació podeu trucar al 977 45 60 08 i demanar per l'educadora social.

- L'àrea municipal d'esports de l'ametlla de mar comunica que s'adhereix al dia mundial de l'activitat física que es celebra el 6 d'abril. el missatge principal d'enguany es fer 30 minuts d'activitat física al dia. Amb aquest objectiu s'organitzarà una caminada popular a l'estany tort amb sortida des del poliesportiu el mateix dimarts 6 d'abril, a les nou i mitja del mati oberta a tothom que hi vulgui participar.

- El patronat municipal de turisme comunica que les visites guiades a les fortificacions per aquesta setmana santa estan previstes per al dijous dia 1 d'abril a la una del migdia i dissabte dia 3 d'abril a les deu , a les onze , a les onze i mitja i a la una prèvia inscripció a l'oficina de turisme.

- Els serveis socials comuniquen que del 6 al 19 d'abril estaran tancats per trasllat de les dependències. A partir d'aquesta data estaran ubicats al casal d'àvis de l'ametlla de mar. els dies d'atenció al públic seran : dilluns, dimecres i divendres. Per sol.licitar cita prèvia trucar al 977 45 60 08.

- L'Ajuntament comunica que l'ametlla de mar es seu del torneig internacional de futbol base en categoria aleví el divendres 2 i dissabte 3 d'abril a la zona esportiva.
Hi participen el futbol club Barcelona, la selecció d'Egipte, el Villa real, Dubai, Terrassa, Penyiscola, Club Deportiu Tortosa, Mora d'Ebre, Lleida, Esportiva Rapitenca, Japó i la Cala.
Demà divendres hi ha el primer partit a les deu i mitja la Cala-Barça . us esperem !!!!!!

- La regidoria de formació informa que s'organitza un curs de balls caribenys per al proper trimestre abril-juny.
Els interessats poden passar pel Telecentre o trucar al telèfon 977457269.
-L'Ajuntament comunica que l'exposició " la costa, el nostre fet diferencial" ubicada al centre d'interpretació de la pesca esta oberta de dilluns a divendres de deu a dos de la tarda i els dissabtes de deu del mati a la una del migdia i de cinc a vuit de la tarda.

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

- Telèfon CAP (centre d'assistència primària)
977 49 35 14 / 977 49 38 49
Cap provisional al carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al dia 02 d'abril es Joana Pedrola i del 3 fins al 9 d'Abril la de Joan Borges.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari



Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007