Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comiat de les estades de psicomotrocitat i piscina

30 . Ago, 2010 a les 13:37 | 00:01:53
per gfigueres a La notícia del dia
2671 reproduccions
Divendres 27 d'agost va tenir lloc la cloenda de les activitats de psicomotrocitat i piscina al nou complex esportiu. Com cada any, es va convidar als pares a que participessin a la festa i comprovessin les evolucions dels seus fills a l'hora de manegar-se en l'aigua, es remullessin plegats i gaudissin d'un petit refrigeri. Abans però, els menuts van rebre el seu diploma que acreditava la seva participació i els seus progressos segons el nivell en que hi eren. La novetat enguany era que les activitats de piscina es desenvolupaven en el nou complex esportiu. Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Esports, deia que "un any més hem fet la cloenda de les jornades de piscina. Estem molt contents com sempre però amb la diferència que enguany ho hem fet en la piscina municipal coberta i des d'aquí volem agrair totes les facilitats que ens ha donat l'empresa que la gestiona. Els nens han guanyat molt en qualitat. En els pròxims anys veurem com la piscina es converteix en el centre neuràlgic de la vida del nostre poble. El més important és que els xiquets i els pares estan contents després d'haver compartit la jornada de portes obertes i a partir d'aquí el que hem de fer és seguir invertint en la política esportiva del nostre poble".

Combinació de dos
Les Estades de Psicomotricitat seguides del Casal Matí, que combinen tallers i jocs amb l'activitat de natació van adreçades a nens i nenes d'entre 3 i 13 anys i són de les més sol·licitades perquè permeten conciliar la vida laboral dels pares amb les vacances dels seus fills. S'han desenvolupat durant els mesos de juliol i agost, pel mati de nou a una, i s'han adaptat a l'edat i el nivell dels nens que hi participaven. En natació infantil, hi havia el nivell d'iniciació per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys que els distribuïa, segons la seva edat, en polpets, tortuguetes i cavallets de mar i el nivell escola per als menuts d'entre 7 i 13 anys que es dividia en peixets, taurons i dofins amb el mateix criteri. En aquesta edició de les estades ha hagut 150 nens inscrits.


respostes a "Comiat de les estades de psicomotrocitat i pisc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 115
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007