Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

25 . Mai, 2010 a les 12:46
2312 reproduccions
Obrim el butlletí de dimarts 25 de maig informant-vos que aquesta setmana finalitza el termini de presentació d'eslògans per trobar un de nou que representi a l'Ametlla de Mar de cara a la promoció turística de la vila. Al bloc comarcal, hem parlat de l'incendi que hores d'ara segueix cremant a Benifallet tot i que ja està sota control. També destaca avui en aquest bloc la crònica de successos. D'una banda, la vídua del jove mort en el doble crim de Tortosa de l'any 2008 reconeix que no va veure qui va disparar al seu home i, d'altra, mossos han detingut tres persones a l'àrea de servei de l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant per furts amb el mètode del 'punxarodes'. A més també és notícia avui que el govern català declara la festa de Sant Antoni com a festa d'interès nacional i que les aus que nidifiquen al Delta retarden enguany les postes a causa del fred de la primavera. Als esports, us hem donat els resultats del futbol base d'aquest cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 76
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007