Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

16 . Jun, 2010 a les 14:43
1703 reproduccions
El concert de final de curs a l'Escola Municipal de Música (EMMA) és la notícia local que obre avui el butlletí de dimecres 16 de juny. Gairebé 140 alumnes pujaran a l'escenari per oferir al públic els coneixements assolits durant el curs. I encetem el bloc comarcal amb les acusacions que la Plataforma en Defensa de l'Ebre fa al Govern respecte a que vol culminar els transvasaments que proposava el PP. També aquest partit reclama més presència policial al parc municipal de Tortosa arran de les destrosses fetes per 13 joves. Seguim a comarques amb un estudi que assegura que les dones no formen part dels òrgans de decisió de les entitats agràries de les Terres de l'Ebre. I als successos, d'una banda, han imputat per un delicte contra la seguretat viària els conductors d'un cotxe i una motocicleta que van xocar a Benifallet i, d'altra, aquesta matinada han hagut de desallotjar 37 veïns per un incendi a Tortosa. També us informen que un jutjat de Barcelona desestima el recurs d'una protectora contra els correbous d'Alcanar i Camarles del 2008 i acabem amb la notícia que el saxofonista Bill Evans juntament amb el guitarrista Robben Ford són el plat fort de la 17ena Mostra de Jazz de Tortosa que té lloc del 28 de juny al 4 de juliol.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 158,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007