Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

27 . Abr, 2010 a les 11:53
1979 reproduccions
Obrim el butlletí de dimarts 27 d'abril amb la convocatòria que ha fet el Patronat Municipal de Turisme per trobar un nou eslògan que convidi tothom a visitar la nostra població. El termini de presentació d'eslògans és fins el dia 28 de maig. El bloc comarcal és un poti-poti de notícies de les que destaca la denúncia que ha fet la Plataforma en Defensa de l'Ebre sobre el "passotisme dels partits polítics", en concret ERC i PSC, per fer una assemblea d'alcaldes que reclami el cabal ambiental a l'Ebre. I per acabar, tornem a La Cala per oferir-vos la informació esportiva. En aquesta ocasió us donem els resultats de les categories inferiors, futbol escolar i futbol federat, que no han finalitzat la temporada.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007