Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

30 . Ago, 2010 a les 13:06
1221 reproduccions
Encetem la setmana informativa amb el recorregut que van iniciar la setmana passada per les valoracions que han fet les diferents regidories sobre les activitats que s'han dut a terme durant l'estiu. Avui és el torn de la regidoria de Cultura. A comarques obrim amb la bona notícia que els Bombers han remullat durant tota la nit el foc forestal de Benifallet que es donava per controlat ahir al vespre de cremar cinc hectàrees de vegetació forestal. A comarques, obrim amb els successos. D'una banda un temporer romanès mata el seu company en un mas de Miravet. D'altra, condemnen a sis anys el noi xinès que va matar la seva mare i el padrastre i, encara més successos, detenen un conductor begut que circulava a 228km/h per l'AP-7 a l'alçada d'Hospitalet. I la consellera de Justícia, Montserrat Tura anuncia la posada en marxa de dos nous jutjats a Tortosa i Amposta. A Tortosa, l'exalcalde Vicenç Beguer pregona la Cinta 2010 i a Móra d'Ebre la Festa del Riu rememora l'ofici dels antics sirgadors. Tornarem a La Cala per fer un repàs del que va ser el comiat de les activitats que organitza l'Àrea d'Esports.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007