Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Penya Barcelonista compleix 25 anys

20 . Mai, 2010 a les 11:57
per otomas a La notícia del dia
2397 reproduccions
Tot just en aquests dies la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar fa 25 anys. I ho vol celebrar amb festa grossa dissabte vinent, 22 de maig, a partir de les 10.30 al camp de futbol de La Cala. A més, a aquest vint-i-cinquè aniversari s'afegeix un extra, l'alegria pels títols de lliga de futbol i l'eurolliga de bàsquet aconseguits aquesta temporada. A tal efecte, s'han organitzat diferents activitats perquè tothom gaudeixi d'aquesta jornada. Sens dubte, l'esdeveniment més important és la triangular de futbol entre els equips infantils del FC Barcelona, el Centre d'Esports El Perelló i la SCER de l'Ametlla de Mar. La vinculació d'Àlex Gómez Comes com a segon entrenador de l'equip i com a membre d'aquesta penya ha possibilitat la participació de l'equip infantil blaugrana a la triangular i els del Perelló han estat convidats per l'estreta relació de complicitat i amistat que mantenen amb la penya blaugrana calera. Per amenitzar el matí, es farà una sardinada popular i sortejos de centenars de regals, gentilesa del diari Sport, i un pernil entre tots els presents. A més, es farà campanya per captar nous socis. Tots els que ho facin al llarg del matí seran obsequiats amb el seu corresponent regal. Josep Pallarès, membre de la junta directiva, comentava que "ja tenim tots els preparatius en marxa. Celebrarem el 25è aniversari i aprofitarem per a celebrar els títols  aconseguits enguany. A tots els cules del poble, siguin penyistes o no, els demanen que no hi faltin perquè ens ho passarem molt bé".

Junta renovada
Fa tres mesos que hi va haver canvis al capdavant de l'entitat que ara encapçala Jordi Brull amb la col·laboració d'una nombrosa junta directiva. L'entrada d'aquesta nova junta ha renovat la il·lusió dins de l'entitat, que ha registrat en aquest temps un bon grapat de nous socis, elevant la xifra fins als 330, que acostumen a reunir-se a la seu social de l'entitat per veure els partits. Tant és així que quan es disputen els partits europeus entre setmana, s'ha instaurat un sopar popular amb plats tradicionals de la cuina marinera, com ja va passar en els partits contra l'Arsenal i, darrerament, contra l'Inter de Milà. D'entre les activitats que ha organitzat aquesta nova junta també destaquen el viatge que es va fer dissabte 24 d'abril al palau Blaugrana per presenciar el partit entre el Barça i l'Unicaja de Màlaga. Aquest és el primer viatge que els penyistes caleros organitzaven a nivell individual, donat que els viatges al Camp Nou es fan mitjançant els procediments habituals de l'Associació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l'Ebre. Precisament, i aprofitant la infraestructura d'aquesta associació, també es volen reactivar els viatges conjunts al Camp Nou per veure els partits del Barça els caps de setmana de cara a la nova temporada. Altra de les activitats que s'han organitzat recentment és el sorteig el passat 30 d'abril, d'una samarreta d'Andrés Iniesta signada pel propi jugador, per al qual es van fer un miler de butlletes.

Breu història
Per posar-nos en antecedents, l'11 de maig de 1985 es creava a La Cala la penya barcelonista. A l'acte de creació van assistir el vicepresident del Barça en l'època, Nicolau Casaus, i el jugador del primer equip de futbol, Marcos Alonso. Aquell dia la banda municipal va tocar l'himne del Barça per donar la nota musical al naixement i la gent del poble va omplir a vessar la sala de la societat, inaugurant-se també el local social de la Penya a la Plaça de Catalunya. El primer president de la penya fou David Boyer i en aquesta primera etapa la penya comptava amb 70 socis. Aquella temporada 84-85 el Barça havia guanyat la lliga després d'onze anys sense fer-ho, el responsable de l'equip era Venables i s'havien incorporat al mateix Archibald i Salva per cobrir les baixes de Maradona i Quini. Des d'aleshores la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar ha acompanyant i donat suport a l'equip en cada moment. Hores d'ara, la penya barcelonista de l'Ametlla de Mar es troba al carrer Mar 22. El seu horari d'atenció al públic és dimarts i dijous de 18h a 19h i els dies de partit. Però també podeu contactar amb la penya per mail a la adreça electrònica pblacala@hotmail.com o mitjançant el telèfon mòbil 689 46 03 75.


respostes a "La Penya Barcelonista compleix 25 anys"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007