Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació a la festa d'aniversari de la Penya Barcelonista calera

24 . Mai, 2010 a les 14:26
per gfigueres a La notícia del dia
2772 reproduccions
Dissabte al mati un bon grapat de barcelonistes van voler atansar-se fins al camp de futbol de La Cala per celebrar els 25 anys que l'11 de maig feia la penya blaugrana de l'Ametlla de Mar i també els títols de lliga de futbol i l'eurolliga de bàsquet aconseguits aquesta temporada. Va ser una gran festa en la que ens van veure cares conegudes com ara Joan Franquesa, ex vicepresident del Barça, i Tito Vilanova, segon entrenador del Barça i mà dreta de Pep Guardiola. L'acte central de la jornada, la triangular de futbol entre els equips infantils del FC Barcelona, el Centre d'Esports El Perelló i la SCER de l'Ametlla de Mar va tenir els següents resultats: La Cala 1-El Perelló 0, Barça 6-El Perelló 0 i Barça 4-El Perelló 0.

Sardinada i sortejos
A més, per amenitzar el matí, es va fer una sardinada i es van sortejar centenars de regals, gentilesa del diari Sport, com ara samarretes, carmanyoles i clauers, tot productes de marxandatge. Fins i tot es van sortejar pollastres a l'ast, la festa acabava al migdia, amb la qual cosa els afortunats se'n va anar amb el dinar fet cap a casa. A més es va sortejar un pernil. També es va fer campanya per captar nous socis amb força bon resultats. Tanmateix, es va entregar la samarreta signada per Andrés Iniesta al seu guanyador del sorteig que va fer la penya fa dues setmanes i es va tenir un detall amb els tres nois de l'Institut Mare de Déu de La Candelera que s'encarreguen de fer la pàgina web de la penya barcelonista. Per arrodonir el matí, els blaugranes caleros van oferir un dinar als jugadors del Barça i de l'Ametlla de Mar.

Bateria de declaracions
Josep Pallarès, membre de la Junta directiva de la penya barcelonista, explicava que "estem molt contents i amb moltes ganes de repetir-ho. Per poder celebrar el nostre 25è aniversari, el títol de lliga de futbol i l'eurolliga de bàsquet. Potser l'any que ve ens inventem una variant per combinar-ho d'una altra manera. A més crec que els nens més menuts amb aquest tipus d'acte agafen una mica més de sentiment barcelonista". Per la seva banda, Àlex Gómez deia que "des del primer dia que ens vam oferir la possibilitat de portar l'equip ens hem bolcat tant nosaltres, com el patronat d'Esports i la penya en aquesta festa. Crec que ha estat molt bé i hem xalat molt. S'ha vist bon futbol per part dels equips participants a la triangular". També Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Esports, va opinar sobre aquesta matinal d'esport i festa. "Des de la regidoria d'Esports estem molt contents d'haver pogut col·laborar amb l'esport calero una vegada més. Vull felicitar a la penya i al seus voluntari que han estat treballant des de la set del mati perquè tot sortís perfecte. I així és com ha de ser. És molt gratificant que una entitat del poble a base d'esforç i il·lusió pugui organitzar una jornada tan bonica com aquesta. Dono les gràcies a tots els culés de La Cala i en especial als membres de la penya per haver-nos ofert una jornada tan bonica com la d'avui". Per últim, Joan Franquesa es mostrava "encantat d'estar a l'Ametlla de Mar, en una festa tan calera i tan culé. El sentiment barcelonista en aquestes terres sura per tot arreu. Ara, el Barça està on tothom sempre hem volgut però encara ens queden molts anys de cara al futur i ens esperem molts més èxits".

Més Barça
Fora dels actes de celebració, però també dins de l'àmbit barcelonista, dissabte a la tarda, a la sala de la societat, va tenir lloc un acte per recolzar la candidatura de Sandro Rossell a la presidència del Barça a la que van assistir una cinquantena de barcelonistes que van poder conèixer així el seu projecte per a la casa blaugrana.


respostes a "Èxit de participació a la festa d'aniversari de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007