Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar s'adhereix al dia mundial de l'activitat física

07 . Abr, 2010 a les 14:19
3008 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar es va preparar una campanya d'adhesió al Dia Mundial de l'Activitat Física, el passat dimarts 6 d'abril, a través d'un seguit d'actuacions que pretenien donar suport a l'esdeveniment i conscienciar a la població de la importància de realitzar activitat física diàriament introduint-la dins la nostra quotidianitat.
Amb aquest objectiu es va organitzar una Caminada Popular a l'Estany Tort amb sortida des del Poliesportiu oberta a tothom. El missatge principal del dia era transmetre que s'ha de realitzar, com a mínim, 30 minuts d'activitat física moderada cada dia.

El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez Comes, va destacar "la importància de conscienciar a tots els caleros i caleres dels beneficis que comporta per a la salut el fet de realitzar activitat física regularment, ja sigui en qualsevol de les moltes opcions que ens ofereixen els serveis municipals o els clubs o a través de desenvolupar una vida activa allunyada del sedentarisme i practicar activitat física de forma lliure en contacte amb la natura, els amics i la família".

La proposta de l'OMS prové d'una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de l'organització brasilera Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d'uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.


respostes a "L'Ametlla de Mar s'adhereix al dia mundial de l..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007