Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros participaran a Valls en els primers pilars del Museu Casteller

23 . Mar, 2015 a les 13:47
per otomas a La notícia del dia
1573 reproduccions
L'acte de commemoració de l'inici de les obres del Museu Casteller de Catalunya a Valls tindrà lloc el proper divendres 27 de març i comptarà amb la participació de diverses colles de Catalunya. Les 27 agrupacions castelleres que a dia d'avui ja han confirmat la seva participació en aquesta celebració, entre elles Los Xics Caleros de l'Ametlla de Mar, aixecaran els primers pilars simbòlics de l'edifici, en un acte que presidirà Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.
 
L'acte públic s'iniciarà a les 19 h del dia 27 en el mateix espai on es construirà el museu, situat al bell mig del Barri Antic i a tocar de la plaça del Blat. La companyia d'espectacles aeris 'Sacude', lligarà patrimoni cultural amb contemporaneïtat, en un muntatge escènic d'acrobàcia aèria a 15 metres d'alçada que convidarà al públic, com en els castells, a mirar cap el cel.
 
Els màxims representants de les institucions promotores del projecte, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i l'Ajuntament de Valls, seran en l'acte per donar el tret de sortida a les obres del Museu.  


respostes a "Los Xics Caleros participaran a Valls en els pr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 154
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007