Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar s'adhereix al Dia Mundial de l'Activitat Física del proper 6 d'abril

31 . Mar, 2010 a les 14:36
2696 reproduccions
Des de l'any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial "insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia 'Move for Health' (Per la teva salut, mou-te) per promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar".
El missatge principal a transmetre és: Al menys, 30 minuts d'activitat física moderada cada dia.
La proposta de la OMS prové d'una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilenya Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d'uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.
Des de l'Àrea Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar s'ha preparat una campanya d'adhesió al Dia Mundial de l'Activitat Física que es celebra el proper dimarts 6 d'abril a través d'un seguit d'actuacions que pretenen donar suport a l'esdeveniment i conscienciar a la població de la importància de realitzar activitat física diàriament introduint-la dins la nostra quotidianitat.
Amb aquest objectiu s'organitzarà una Caminada Popular a l'Estany Tort amb sortida des del Poliesportiu el mateix dimarts 6 d'abril, a les 9:30 h, oberta a tothom que hi vulgui participar. Aquesta activitat anirà acompanyada d'una important Campanya de Comunicació en la que es repartiran fullets informatius de com acumular 30 minuts d'activitat física diària en la nostra vida quotidiana als participants de les diferents activitats esportives municipals i als centres d'ensenyament, a banda de difondre la informació a través dels principals mitjans de comunicació locals i xarxes socials d'internet.
El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez Comes, destacava "la importància de conscienciar a tots els caleros i caleres dels beneficis que comporta per a la salut el fet de realitzar activitat física regularment, ja sigui en qualsevol de les moltes opcions que ens ofereixen els serveis municipals o els clubs o a través de desenvolupar una vida activa allunyada del sedentarisme i practicar activitat física de forma lliure en contacte amb la natura, els amics i la família".


respostes a "L'Ametlla de Mar s'adhereix al Dia Mundial de l..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 741,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 132
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007