Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa Major per a totes les butxaques

18 . Gen, 2011 a les 13:59 | 00:02:20
per gfigueres a La notícia del dia
2621 reproduccions
Unes festes obertes a la participació de tot el públic amb diversitat d'activitats a bon preu; aquest és l'objectiu que s'ha marcat la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Així ho demostren els preus dels abonaments, a 30 euros, que s'han mantingut respecte a l'any passat. Les activitats que es faran a l'envelat de l'1 al 6 de febrer, darrer dia de les festes, estaran incloses en l'abonament. Per tant, les sessions de ball, el concert, la discomòbil, i l'espectacle del diumenge 6 de l'imitador Pep Plaza, del programa de TV3, Cracòvia. En cas de comprar les entrades a l'envelat de forma individual, a taquilla, el preu serà de 10 euros i la nit del concert 15. Cinc euros és el cost que tindrà la Discomòbil.
Els abonaments es poden comprar a l'Oficina de Recaptació la setmana vinent, del 24 al 28 de gener.

Pel que fa als palcos, enguany continuen sent a 20 euros. Al llarg d'aquesta setmana els interessats poden apuntar-se per al sorteig de la seixantena de palcos que tindrà lloc aquest divendres a les vuit de al tarda a la SCER.

Els dinars populars també s'han ajustat de preu. De fet el del dia de la dona, que enguany s'ha canviat al 5 de febrer, s'ha reduït a 25 euros. D'altra a banda, el dinar del dia dels avis, que és el dia 3, costa 10 euros, com és habitual. Un preu simbòlic que no arriba a assumir els cost total de l'àpat. Tots aquells que vulguin a participar al dinar dels avis, i no estiguin empadronats a l'Ametlla, hauran de pagar 25 euros. Per participar a aquests dinars només cal passar per l'Oficina de Recaptació del consistori calero de nou i mitja del matí a dues.

"S'ha intentat adaptar els preus per tal que hi hagi qualitat d'actes i que, a la vegada, tothom hi pugui accedir. Volem que les festes siguin el màxim de participatives", ha explicat Encarna Subirats, des de la Regidoria de Festes.

Com a preludi de les festes majors el Grup Escènic de la SCER prepara una actuació per al 28 i 29 de gener. El preu de les entrades, comprades de manera anticipada, és de cinc euros.


respostes a "Festa Major per a totes les butxaques"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007