Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els projectes en marxa a l'Ametlla compleixen amb el compromís de contractació de locals

17 . Des, 2010 a les 11:01
2098 reproduccions
Aquest dimarts l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, va visitar  els projectes en marxa al municipi amb l'objectiu de comprovar sobre el terreny en quin punt es troben les actuacions i verificar que les empreses compleixen el compromís de contractació d'industrials i treballadors locals.
D'altra banda, Martí va aprofitar per veure la dinàmica de treball de les brigades que formen part dels diversos plans d'ocupació.

"He pogut comprovar com s'estan duent a terme les accions a Roques Dorades i altres projectes. També he comprovat que els industrials del municipi participen d'aquests projectes. Estic satisfet de veure el ritme de les accions i de veure com a l'Ametlla aconseguim que hi hagi menys atur, treball pels industrials del municipi i es facin realitat projectes necessaris", va explicar Andreu Martí, alcalde del municipi.

Les obres visitades han estat la construcció de la nova oficina de turisme i entorn Bon Repòs, les actuacions de millora a l'abocador, les obres de l'Avinguda de Tres Cales, les de Roques Daurades i els treballs de jardineria a les urbanitzacions (Tres Cales, Calafat i Marina Sant Jordi) on hi treballen prop d'una quinzena de jardiners.


respostes a "Els projectes en marxa a l'Ametlla compleixen a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007