Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Teatre al carrer arriba a l'Ametlla de Mar

03 . Jun, 2015 a les 14:25
per otomas a La notícia del dia
1360 reproduccions
Aquest dissabte 6 de juny , a les sis de la tarda, la Plaça Joan Miró de l'Ametlla de Mar es convertirà en un peculiar teatre a l'aire lliure. I és que actors i actrius d'arreu de les Terres de l'Ebre representaran al municipi diversos esquetxos que es fusionaran amb el públic assistent. Així participaran una quinzena d'agrupacions teatrals que formen part de la Coordinadora de Grups de Teatre de les Terres de l'Ebre. Aquesta proposta fresca forma part dels diversos actes en motiu de la commemoració del dia de l'associacionisme cultural a Catalunya, aquest 4 de juny.

Com no podia ser d'una altra manera els actors del Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa formaran part d'aquesta iniciativa. Per aquest motiu s'invita a tothom a gaudir d'una tarda de teatre diferent.

Josep Tomàs Margalef, des del Grup Escènic de la SCER explica que "a la plaça trobarem diversitat d'esquetxos còmics, per a tots els públic. Vindrà gent de tot arreu, vora un centenar d'actors i actrius i serà molt divertit".

Des del Grup Escènic també ha volgut agrair la col·laboració i suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

D'altra banda, l'activitat del Grup Escènic calero no s'atura. El 12 de juny representen l'obra "A l'armari i al llit al primer crit", de Lluís Coquard, a Ferreries, Tortosa. El 20 i 21 de juny la secció juvenil estrenarà una versió la "Vida es somni", de Calderón de la Barca. El 26 i 27 de juny el Grup escènic estrenarà tot un clàssic "Terra Baixa", d'Àngel Guimerà. Finalment, el 28 de juny es representarà de nou a Jesús "A l'armari i al llit al primer crit".


respostes a "Teatre al carrer arriba a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1096,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 228
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007