Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova edició del Parc de Setmana Santa per aquestes vacances

19 . Mar, 2010 a les 13:41
per admin
2668 reproduccions
El Parc de Setmana Santa tindrà lloc els dies 29, 30, 31 de març i l'1 d'abril, a l'IES Mare de Déu de la Candelera, i poden assistir nens i nenes de 3 a 12 anys.

Amb les vacances dels més menuts de la casa arriba, també, una nova edició del Parc de Setmana Santa a l'Ametlla de Mar. Des de la regidoria de Joventut del consistori calero es posa en marxa aquesta iniciativa que tindrà lloc el 29, 30, 31 de març i l'1 d'abril, a l'IES Mare de Déu de la Candelera. L'horari serà de 9 a 13:00h de la tarda i hi podran assistir nens i nenes de tres a dotze anys. Amb el Parc de Setmana Santa es vol oferir una alternativa lúdica pels infants aquests dies de festa que a la vegada ajuda als pares que han de treballar durant aquestes dates.

"Arriba setmana Santa i els menuts tornen a tenir vacances. Des de la regidoria de Joventut posem en marxa aquest parc per tal d'oferir una iniciativa lúdica i cultural a aquests infants durant els dies de festa. D'aquesta manera els pares i mares que treballen estan tranquils perquè saben que els nens a l'hora que s'ho passen bé també aprenen", va explicar Joan Pere Gómez i Comes, regidor de Joventut.

El preu de les inscripcions és de 20 euros i hi ha places limitades. En aquest parc els nenes i nenes podran gaudir de jocs i manualitats que estimulen la creativitat.


respostes a "Nova edició del Parc de Setmana Santa per aques..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 3
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007