Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Veïns i transportistes rebutgen el desviament obligatori de camions de l'N-340 a l'AP-7

06 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1317 reproduccions
Veïns i transportistes s'han mostrat en contra de la nova mesura que obliga els camions que circulen per l'N-340 a passar per l'AP-7, rebent una bonificació del 50% per a camions que facin desplaçaments locals, i el 42,5% del preu del peatge per als camions de pas. 

En aquest sentit, Llorenç Navarro, portaveu del moviment veïnal AP-7 gratuïta, ha declarat que «la solució és l'AP-7 gratuïta, la resta són 'xapuces'. Aquí l'únic que s'està treballant des de fa molts anys és obligar que el transport circuli per l'autopista pagant, és assegurar-se que Avertis continua fent caixa».

Els veïns mantindran els talls setmanals de protesta de l'N-340, -aquesta setmana concretament faran la número 165-, perquè consideren que l'autopista hauria de ser totalment gratuïta i que l'acord només beneficia l'empresa concessionària.

El director de la Federació d'Autotransports de Tarragona, Josep Lluís Aimat no veu bé les bonificacions i creu que «no hauria d'estar per sota de les que ja s'estan aplicant actualment a altres territoris amb mesures semblants i a les que ja s'estan aplicant bonificacions del 75%», com és el cas d'una situació idèntica a la Rioja. 

L'opinió també és generalitzada entre els transportistes que es queixen que els descomptes per haver de passar per l'AP-7 són «insuficients» i que la mesura «és molt més cara per nosaltres si no ens ofereixen els serveis que ens ofereix l'N-340». 

Amb tot, veïns i transportistes recorden que la concessió de l'AP-7 s'acaba el 2019 el tram del sud i el 2021 el tram del nord i que seria més operatiu avançar-ne el rescat.


respostes a "Veïns i transportistes rebutgen el desviament o..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 650,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 117
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007