Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creativitat i jocs en una nova edició del Parc de Setmana Santa

21 . Abr, 2011 a les 10:23 | 00:01:13
2825 reproduccions
Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha preparat una nova edició del Parc de Setmana Santa. Una proposta cultural i lúdica per als nens i nenes de l'Ametlla de Mar durant les vacances escolars que, un any més, ha revalidat l'èxit de participació cobrint el centenar de places previstes. I és que aquesta iniciativa s'ha convertit en un clàssic de Setmana Santa que molts nens i nenes del municipi ,de 3 a 12 anys, esperen amb il·lusió.

El Parc ha tingut lloc el 18, 19, 20 i 21 d'abril, a l'IES Mare de Déu de la Candelera de nou a una de la tarda i s'han realitzat tallers de manualitats, excursions i molts de jocs, es clar.

"Aquest any hem comptat amb la novetat que els petits han pogut escollir entre la varietat de tallers que hem preparat per tal de donar-los més llibertat i estimular la seva creativitat. A més, hi hagut excursions i activitats esportives com cada edició.", va explicar Francina Gamundi, des de la Regidoria de Joventut.

Com a clausura del Parc hi havia previst una excursió a la platja de Pixa-vaques amb els corresponents jocs vora al mar però es va haver d'avançar un dia a causa del temps. I és que, tot i el cel ennuvolat d'aquests dies de festa, els petits i petites caleros han gaudit d'un Parc de Setmana Santa ple d'activitats i molta imaginació.


respostes a "Creativitat i jocs en una nova edició del Parc ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007