Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Exposició sobre el Pla de Gestió del Litoral al Centre d'Interpretació de la Pesca

19 . Mar, 2010 a les 13:44
per admin
1784 reproduccions
L'antiga llotja de l'Ametlla de Mar inaugura avui, a les set i mitja de la tarda, l'exposició "La Costa, el nostre fet diferencial" realitzada per l'Ajuntament del municipi.

Aquesta exposició té com objectiu explicar a la població en què consisteix el Pla de Gestió del Litoral i les accions que s'han dut a terme i es duran en un futur a la nostra costa, per tal de protegir i afegir valor al litoral calero. Aquest projecte ambiciós compta amb cinquanta actuacions.

Aquest Pla, fet per la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya, ja s'està duent a terme. Les zones on ja s'han realitzat les accions de millora són l'Estany Tort, Xelín, Cala Vidre, Calaforn, el passeig entre aquestes dues platges, i el recent inaugurat entorn paisatgístic del Castell de Sant Jordi. Les millores han consistit en l'adequació dels accessos a les platges, incorporació de zones d'aparcament i esbarjo, col·locació de rentapeus, s'han refet marges de pedra seca, entre d'altres actuacions. Des del consistori s'ha posat èmfasi en la utilització de materials que s'integrin al paisatge per tal que es pugui gaudir de l'entorn sense ser agressius amb el Medi Ambient.

Les properes actuacions es realitzaran a la Punta de Bon Capó, on es crearà un parc botànic mediterrani, la renaturalització del port i platja de l'Estany, la desurbanització i recuperació de l'entorn natural de Port Olivet i la millora en accés i seguretat del camí de ronda i GR-92, del tram sud de la costa de l'Ametlla que va des de la Caleta a l'Àliga.

Farem una explicació de en quin punt es troben 'aquestes actuacions i el que volem és fer partícip a la població d'aquest projecte de millora del litoral en el qual estem treballant i posant tota la il·lusió. De moment ja hem aconseguit el finançament que és un primer pas indispensable", ha explicat Xavi Llambrich, regidor de Medi Ambient.

De tot aquest volum d'accions de millora de la costa de l'Ametlla tractarà aquesta exposició al Centre d'Interpretació de la Pesca que romandrà oberta al públic durant un període llarg de temps per tal que tothom la pugui visitar.


respostes a "Exposició sobre el Pla de Gestió del Litoral al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 265,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007