Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Bikers ens descobreix una dotzena de rutes sorprenents

08 . Oct, 2009 a les 14:59
3229 reproduccions
L'associació de ciclistes de muntanya ha detallat 12 rutes que penjarà a Internet amb racons captivadors perquè els amants d'aquest esport puguin endinsar-s'hi i gaudir-ne.

La Cala Bikers ha elaborat una dotzena de rutes amb bicicleta per poder practicar ciclisme de muntanya pel terme de La Cala. La idea sorgeix d'un treball de recerca que fa per a l'institut Genis Cañagueral que es posa en contacte amb el membre de La Cala Bikers, Ramon Aragonès, per recopilar informació sobre aquestes rutes. Tots dos es posen mans a l'obra i marquen els camins que composen cadascuna de les rutes fent els plànols exactes. El resultat, dotze rutes molt ben detallades que ens donen una perspectiva ben diferent del terme municipal de l'Ametlla de Mar, fins i tot desconeguda per a molts caleros, amb barrancs, pinedes que arriben fins a la mar, senders i molt altres indrets que captiven per la seva bellesa. Rutes accessibles, de no gaire dificultat, que arriben als 20 quilòmetres, només hi ha dos més llargues, de 40, que es poden fer en família i que poden sorprendre als habitants de La Cala i als visitants.

Accés per a tothom

Un cop amb la informació precisa a la mà sobre les rutes, es contempla la possibilitat que tothom hi tingui accés. Amb aquest objectiu es comenta la idea a la Regidoria de Turisme i el Patronat d'Esports de donar-les difusió perquè es puguin penjar a Internet. El regidor de Turisme, Antoni Montagut, veu amb bons ulls aquesta iniciativa i posa a disposició de l'associació de ciclistes un dispositiu GPS perquè introdueixen les dades sobre les rutes i després puguin penjar-les a Internet, al blog de l'associació, i també a altres pàgines per a als amants d'aquest esport a les que accedeixen ciclistes no només de La Cala, sinó de tot arreu que poden trobar en la nostra població un destí adequat per practicar aquesta modalitat amb la seva bici. Vam pensar que seria interessant compartir aquestes rutes que fem amb altres persones. Li van transmetre la possibilitat al regidor Montagut de fer plànols dels recorreguts i gravar-los per penjar-los a Internet i que fossin d'utilitat per als molts aficionats a la bici que visiten el poble i que volen conèixer millor el territori. Els que som d'aquí, sabem que el nostre poble és com un laberint i per als que vulguin conèixer-lo bé, és imprescindible fer-los una espècie de guia. Montagut també va comentar-los la possibilitat de crear un link que connectés les rutes penjades amb la web de Turisme i també penjar-les directament a la web d'aquesta regidoria.

Moltes més rutes
Però els de La Cala Bikers tenen moltes més rutes ja gravades en GPS, tot i que no amb tan de detall i que esperen completar i penjar perquè tothom hi tingui accés. Per als de l'associació ciclista és molt important aquest treball de localització dels camins i senders perquè són un patrimoni natural i històric de gran magnitud, a banda que poden esdevenir un altre actiu turístic de primer ordre per a L'Ametlla de Mar.


respostes a "La Cala Bikers ens descobreix una dotzena de ru..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 892,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007