Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Enderroc imminent de la nevera vella

28 . Gen, 2010 a les 15:18
2348 reproduccions
L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, es va reunir dimarts 26 de gener a Barcelona amb diferents representats de Ports de la Generalitat, l'alcalde forma part del comitè executiu d'aquest organisme, per tal d'arribar a un acord sobre l'enderroc de la nevera vella. En efecte, un cop tractat a l'agenda aquest tema, finalment s'ha decidit que l'antic edifici pugui ser tirat en terra després de La Candelera.

Un any enrere
Recordem que al novembre del 2008 es va decidir en una altra reunió entre Ports i l'ajuntament que aquest espai acollís una nova estació marítima on havia d'estar ubicada la seu de Ports, una oficina de turisme municipal i una nova zona de restauració amb bar i restaurant de la que s'havia d'encarregar una empresa privada prèvia concessió mitjançant concurs públic. Aquest projecte havia estat molt consensuat pels diferents agents implicats en els temes portuaris i el seu cost total es calculava que estaria entre 1.500.000 i 2 milions d'euros. Finalment aquest projecte, per motius econòmics, no va poder ser assumit per l'empresa concessionària i el que ara s'ha demanat a Ports es poder enderrocar la nevera perquè desentona amb la nova façana marítima de l'Ametlla de Mar i poder utilitzar aquest espai per a usos de la pesca els dies laborables i per a zona d'aparcament els caps de setmana. Andreu Martí explicava que "volem agilitzar la màxim aquest assumpte i estem buscant un acord que pugui satisfer a totes les parts implicades: confraria, ajuntament i Ports de la Generalitat. Hi havia un projecte d'instal·lació de serveis que ha quedat sense efecte i ara, igualment, volem mirar d'aprofitar aquest espai".

No res es pot descartar
Tot i això no es descarta poder tirar endavant part del projecte original que ha de formar part de la millora estètica que a curt termini està prevista per a la façana marítima.


respostes a "Enderroc imminent de la nevera vella "

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1020,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007