Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament actua sobre diverses urbanitzacions

18 . Mai, 2012 a les 09:19 | 00:01:34
per gfigueres a La notícia del dia
2013 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, mitjançant la regidoria de Gestió del Territori està duent a terme diverses actuacions de millora i manteniment a les urbanitzacions davant l'arribada de períodes on s'incrementa l'afluència d'habitants i usuaris de les infraestructures.
Així, una de les actuacions més destacades es l'arranjament del pont de fusta de Marina Sant Jordi, un pas elevat que creua un important espai natural i de vegetació des de la urbanització fins a la platja del Rivellet Nord, que es va cremar la passada tardor després d'un acte d'incivisme. Membres de la Brigada d'obres i serveis estan refent els prop de 15 metres de pont malmès, aprofitant la fusta del mateix pont que fa funcions estètiques i no de pas o seguretat.
A més, ja s'han començat els treballs de restabliment del ferm, després dels desperfectes causats a primers del mes d'abril pels forts aiguats. Els carrers de Tres cales, estan essent sotmesos a un intens perxejat, a l'hora que s'aprofita per a fer treballs de neteja, desbrossament i aplicació de productes contra la proliferació de males herbes.
Aquestes mateixes feines, menys el restabliment del ferm, també s'estan fent a Calafat.
La situació actual, obliga els serveis municipals ha prioritzar recursos i tenir més cura de treballs de manteniment, que no pas de grans actuacions. Segons Ruben Lallana, regidor de Relacions amb les Urbanitzacions, "tot i que no podem fer grans obres, ja que tots sabem quina es la realitat econòmica del país, si que tenim un compromís ferm per continuar apostant fort pel manteniment. Es per això que tenim una brigada especialitzada de tres homes destinada exclusivament a urbanitzacions, a més de la col·laboració de la brigada municipal. Aquests mesos estem mantenint tot el tema d'aplicació d'herbicides, perxejat de carrers en mal estat pels aiguats i apostem fort per aquest camí. Creiem que ara no es temps i hi ha dificultats per fer grans infraestructures però si que apostem fort per mantenir be el que ja tenim".
Fa poques setmanes també es va procedir a l'actualització de tota la senyalització horitzontal de la urbanització i senyals de balissament.


respostes a "L'Ajuntament actua sobre diverses urbanitzacion..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 798,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 113
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007