Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala guanya per 3 a 1 a La Cava en el Memorial Josep Pallarés

21 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1560 reproduccions
El 1r equip de futbol de La Cala es va imposar ahir per 3 gols a 1 a La Cava de la 2a Catalana, en partit de preparació. Els dos equips van protagonitzar el memorial Josep Pallarès, a qui es va retre homenatge amb la participació de la seva família i amics. 

La Cava es va desplaçar al partit amb moltes baixes i amb el desgast d'haver jugat el dia abans al Perelló. Tot i que hi va haver la possibilitat que no es jugués per l'ofegament del jove de Deltebre, finalment es va jugar, tot i que es va decidir de mutu acord que es fes en dues parts de 30 minuts.

Tot i que es va avançar La Cava, els caleros es van veure afavorits per un autogol i posteriorment els gols de Pau Gallego i Toni Calafat van fer la resta. Josep Subirats, entrenador de l'equip considera que «vam fer un dels millors partits de la pretemporada. Vam poder jugar i tocar i la gent ja comença a agafar la idea que portem de futbol. 

L'entrenador reconeix «que al principi vam sortir amb dubtes i va venir el gol en contra en una errada de corner». Tot i així, ha explicat que «després ens vam sobreposar jugant i va ser quan van arribar els gols». «Estem contents i ara cal seguir treballant per començar en condicions la competició d'aquí a dues setmanes» ha afegit Subirats.

Els caleros es van presentar al partit amb tres baixes importants, les de Robert, Morillo i Sergi Callau, lesionats de diversa gravetat. Josep Subirats ha destacat que aquestes tres baixes «són jugadors importants». 

Segons Subirats, «tenim un equip en bones condicions i que pot donar bons resultats, però ara se'ns ha quedat la plantilla una mica curta a l'hora de donar minuts i tenir gent de refresc, ens hem quedat coixos de jugadors a la part de davant». Tot i així s'ha mostrat optimista i ha declarat que «és futbol i si han de passar coses, que millor passin ara al principi».

Dimecres, La Cala té un altre partit de preparació previst. En aquesta ocasió, el rival serà el juvenil de categoria preferent de la Rapitenca. Per la seva part, el juvenil també comença la pretemporada aquesta setmana i jugaran un primer partit amistós el dissabte a les 18.30 hores a Cambrils.respostes a "La Cala guanya per 3 a 1 a La Cava en el Memori..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 81
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007