Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Patronat de Turisme promociona la tonyina roja del mediterrani

09 . Des, 2010 a les 12:15
per admin a Turisme
1304 reproduccions
La gastronomia és un dels productes que, conjuntament amb el tipisme mariner i la costa, més promociona el Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar. La població té una de les flotes d'encerclament dedicada a la captura d'aquest peix més important del Mediterrani. A més, la Cala compta amb una empresa que es dedica a l'engreix i l'exportació d'aquest producte a altres països com són el Japó i els Estat Units. Degut a aquest fet s'ha considerat que és imprescindible incloure la tonyina en els opuscles de promoció que edita el Patronat.

En la promoció el patronat destaca les qualitats nutritives de la tonyina. És imminent la publicació de 5000 opuscles en quatre idiomes, català, castellà, francès i anglès que es repartiran a llocs com fires, oficines de turisme i restaurants. Recordem que Grup Balfegó va celebrar el dia 27 d'octubre les III Jornades de la Tonyina de la Mediterrània, amb el títol "Investigació per a la sostenibilitat".


respostes a "El Patronat de Turisme promociona la tonyina ro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007