Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala tornarà a ser plaça castellera diumenge amb la diada de Los Xics Caleros

14 . Oct, 2016 a les 10:42
per gfigueres a La notícia del dia
1281 reproduccions
La colla castellera de l'Ametlla de Mar vol desfer-se del gust agredolç amb el qual es van quedar després de la Diada de Sant Pere, on no van aconseguir refer-se d'una caiguda en la primera de les construccions, i volen que la 4a Diada de Los Xics Caleros sigui de les millors de la seva història. Les sensacions són bones, després que no hagin patit cap caiguda des d'aleshores i hagin descarregat la majoria de les construccions portades a diferents places castelleres.

«Als assajos estem fent unes proves molt bones, està venint gent del poble que no havia vingut mai i gent que no venia ha tornat a venir, i això ens dóna unes sensacions molt bones i, a la vegada, la seguretat que donem a dalt dels castells és molt millor que la que teníem» explica Xavi Cosano, un dels caps de colla, que creu que «permetrà trencar els nervis que tenim per actuar a casa. Si anem concentrats i relaxats, crec que ho descarregarem tot sense problema» remarca.

Per la seva part, l'altre cap de colla, Albert Romeu, explica que portaran a plaça «un 3d6, un 4d6 o un 4d6a i la torre, que l'hem intentat dos cops aquesta temporada i amb l'acotxador col·locat l'hem hagut de desmuntar. També provarem un pilar aixecat per sota, on el castell surt en mig de la pinya» i aixecaran el p5 estrenat a Tortosa, en el bateig dels Castellers de Tortosa. Amb tot, Romeu comenta que «per falta de gent, encara no podem portar un castell de 7 tot i que l'anem treballant, però ens cal molta pinya».

La cita és diumenge 15 d'octubre, a partir de les 11.30 h i a la Confraria Vella de Pescadors, amb l'actuació de les colles dels Xiquets del Serrallo (Tarragona), dels Nois de la Torre (Torredembarra) i de Los Xics Caleros.


respostes a "La Cala tornarà a ser plaça castellera diumenge..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007