Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

De l'1 al 15 de maig, 1a Quinzena Gastronòmica de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar

26 . Abr, 2012 a les 13:18
per gfigueres a A la fenya
2192 reproduccions
De l'1 al 15 de maig tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la  I Quinzena Gastronòmica de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar, una activitat promocional de la gastronomia calera impulsada per l'Àrea Municipal de Turisme amb la col·laboració del Club de Gastronomia local.

La 1a Quinzena Gastronòmica de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar coincideix amb la 1a Setmana de la Tonyina Roja del Mediterrani que organitza el Grup Balfegó del 2 al 6 de maig i té com a objectiu promocionar el consum i les qualitats culinàries de la tonyina, espècie amb un important pes comercial, social i tradicional a la localitat.

Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, "aprofitant l'organització per part del Grup Balfegó de la 1a Setmana de la Tonyina Roja on hi hauran tota mena d'activitats relacionades amb la promoció de la tonyina, l'Àrea Municipal de Turisme i el Club de la Gastronomia hem volgut complementar aquesta activitat. Amb l'objectiu de donar més oportunitat a la gent que ens visita i a la gent del poble de gaudir d'aquest esforç, hem allargat la possibilitat de degustar els plats de tonyina elaborats pels restaurants, durant quinze dies".

Durant aquests quinze dies, els tretze restaurants que formen part del Club de Gastronomia de l'Ametlla de Mar oferiran menús amb importants i atractives propostes que tindran la tonyina roja com a base.

A la 1a Quinzena Gastronòmica de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar, seguiran d'altres festes gastronòmiques com la 1a Quinzena dels Fideus Rossejats i el Peix de La Cala, del 15 al 30 de juny, amb l'acte central de la Diada dels Fideus Rossejats el diumenge dia 17 de juny al matí, i la 1a Quinzena de l'Arrossejat, del 15 al 30 de setembre, amb l'acte central de la Diada de l'Arrossejat el diumenge dia 23 de setembre al matí.

Club de Gastronomia
El Club de Gastronomia de l'Ametlla de Mar el formen inicialment 13 restaurants de la població, tot i que l'entitat està oberta a noves incorporacions a partir de primers de l'any vinent. Seguint criteris de qualitat, elaboració i servei, i compromisos per tenir a les cartes productes locals i del territori i plats tradicionals, el Club de Gastronomia pretén convertir l'Ametlla de Mar en una destinació gastronòmica de primer ordre i implicar-se mitjançant col·laboracions en les festes i activitats gastronòmiques que s'organitzin a la població.

Els restaurants que formen part del Club de Gastronomia són : Bella Cala, Cafè Xavier, Càmping L'Ametlla, Club Nàutic Kubala, El Molí dels Avis, El Pescador, Fatafat, l'Alguer, La Cova Tapes, La Llotja, Marina, Oh Mar i Plaça Nova.


respostes a "De l'1 al 15 de maig, 1a Quinzena Gastronòmica ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007