Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Representants de Grups d'Acció Costanera i de confraries de Galícia visiten l'Ametlla de Mar

20 . Des, 2010 a les 13:24 | 00:03:30
2325 reproduccions
Membres del Grupo d'Acción Costanera de Costa da Morte, del Golfo d'Artabro, de la Ría de Vigo de La Guardia, Genaro Amigo, President Nacional de Federació de Confraries d'Espanya i representants de diverses confraries de Galícia van visitar dijous ,16 de desembre,  el municipi, en el marc de la ruta per la costa de l'Ebre, per conèixer projectes en els quals ha col·laborat activament el Grup d'Acció Local Litoral de la Costa de l'Ebre (GALLCE), presidit per Andreu Martí.
Els projectes dels quals es van informar van ser la senyalització d'arts de pesca al port de l'Ametlla de Mar, la ruta de la tonyina i la iniciativa pionera de la fàbrica de gel de produir glassons. El Grup d'Acció financia fins al 40% de les iniciatives privades seleccionades i fins al 45% de les públiques. Els projectes que reben suport del GALLCE al municipi són la construcció de la peixateria i obrador de peix de l'empresa Sancho Martínez que té un cost total de 67.000 euros, Ferton Naviera Marítima que realitza accions d'hoteleria i activitats marítimes que té un projecte amb un cost total de 472.000 euros, la ruta de la tonyina amb un cost de 149.000  euros i la fàbrica de glassons, amb un cost total de 129.000 euros. D'altra banda,el projecte Descobreix l'Ametlla de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que té un cost de 88.000 euros, també va rebre part de subvenció a través del GALLCE.
"Aquesta visita dels grups d'acció local de Galícia és una mostra de la voluntat de treball conjunt, de col·laboració de Galícia amb Catalunya per tal d'aprendre uns dels altres i avançar en tot allò que està lligat a la gastronomia, al turisme, a la pesca i a la promoció econòmica, en definitiva. La visita ha estat molt profitosa", va explicar Andreu Martí president del GALLCE i alcalde de l'Ametlla de Mar.
El GALLCE és l'encarregat de gestionar els diferents ajuts de l'Eix 4 del Fons Europeu de la Pesca (FEP) per al desenvolupament del litoral costaner i fluvial de les Terres de l'Ebre depenent de la pesca.
Els requisits per acollir-se a aquestes línies de finançament són ser persones físiques i jurídiques, petites i mitjanes empreses i micro empreses. També poden sol·licitar els ajuts confraries o associacions del sector pesquer i de l'aqüicultura, associacions locals sense ànims de lucre, associacions sense ànims de lucre que vulguin promocionar productes de qualitat, i entitats que tinguin com objectiu protegir el medi marí i fluvial.


respostes a "Representants de Grups d'Acció Costanera i de c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007