Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els glaçons de la Confraria, un dels 30 millors projectes europeus de pesca

10 . Nov, 2011 a les 08:00 | 00:01:46
per gfigueres a La notícia del dia
2003 reproduccions
El 3 i 4 de novembre els representants de la Confraria de Pescadors Sant Pere  van participar a Brussel·les, al Congrés sobre el Futur Sostenible de les Àrees Pesqueres Europees on van estar representats 21 països. El projecte de diversificació de la fabrica de gel de la confraria calera va ser reconegut com un dels 30 millors projectes europeus de pesca. I és que des la Confraria de Pescadors Sant Pere es va optar per diversificar l'activitat de la fàbrica de gel produint glaçons. Una activitat que es va iniciar a principis de l'any 2010. Aquest projecte és una realitat gràcies al suport del GALLCE, Grup d'Acció Local del Litoral de la Costa de L'Ebre, que gestiona els fons europeus de la Pesca de l'Eix 4.

"Des de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar i del Grup d'Acció estem molt satisfets amb que aquest projecte hagi estat seleccionat com un dels 30 millors d'Europa. Per tant, satisfacció perquè a través del GALLCE, amb els fons europeus puguem ajudar als pescadors", va explicar Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla i president del GALLCE.

De fet, del cost total del projecte que suposa 189.903 euros, la Confraria va poder comptar amb una subvenció del 40% per tal de dur endavant aquesta iniciativa innovadora. El volum de producció és de 2.500kg diaris i el de ventes és de 75.000 euros l'any.


respostes a "Els glaçons de la Confraria, un dels 30 millors..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 908,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007